Hybride warmtepompen van Duitse makelij: goed, stil en mooi

Is volledig gasvrij verwarmen voor uw wooncomplex nog een stap te ver? Dan is een hybride warmtepomp een mooie tussenoptie. Deze warmtepomp kan met elk type en merk cv-ketel worden gecombineerd. 

De warmtepomp dekt de basisbehoefte door warmte aan de buitenlucht te onttrekken en deze via een compressor tot een aanvoertemperatuur van max. 55 °C te brengen. De cv-ketel wordt pas ingeschakeld als dit voor de bewoners lagere werkingskosten met zich meebrengt, hierdoor minder CO2 wordt uitgestoten of als het warmwatercomfort hierdoor verhoogd wordt. 

Door het hoge warmteaandeel via de warmtepomp (tot 80 % van de jaarlijkse warmtebehoefte) zijn de werkingskosten van een hybride warmtepomp bijzonder laag.

Waarom een Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn onze hybride warmtepompen van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee, zijn superstil en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat. Meer dan 40 jaar geleden al, brachten we onze eerste warmtepomp op de markt. Echt pionieren was dat toen nog. Inmiddels staan onze warmtepompen bekend als een van de besten op de Europese markt. 

Minder CO2-uitstoot, lagere energierekening

Met een hybride warmtepomp beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot, verlaagt u uw energierekening en heeft u altijd een fijne temperatuur in huis.

Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huis. 

Wilt u advies voor uw woongebouw?