Van harte welkom bij Viessmann

Met tal van uitstekende productontwikkelingen en probleemoplossingen is Viessmann de technologische gangmaker en voortrekker van de verwarmingssector geworden. Onze ontwikkelingen gelden als mijlpalen in de verwarmingstechniek.

Als toonaangevende onderneming op het vlak van verwarmingstechniek, die uitblinkt in duurzaamheid, bieden wij onze klanten innovatieve producten die overtuigen door hun topkwaliteit, energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en lange levensduur. Wij leveren reeds tientallen jaren lang warmtepompen en zonnesystemen, maar ook zeer emissiearme verwarmingssystemen voor olie, gas en hernieuwbare grondstoffen. Maar wij rusten niet op onze lauweren. Wij willen nog meer bereiken en ook in de toekomst de normen bepalen. Dat is het doel van onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.

Als familiebedrijf volgen wij een op de lange termijn gerichte en duidelijk omschreven ondernemingsstrategie. Wij nemen onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid op. Onze medewerkers denken en handelen klantgericht en met een open instelling. Vertrouwen, betrouwbaarheid en flexibiliteit typeren de samenwerking. Daarom bevorderen wij hun individuele sterke punten, doelen en talenten.

Grijp de kansen die Viessmann u biedt. Wij kijken naar u uit.

Vacatures

Service Coördinator Technische Dienst a.i.

Als Service Medewerker Technische Dienst ben je eerste instantie verantwoordelijk voor het telefonisch afhandelen van tweedelijns storingen welke binnen komen via de helpdesk. Je bent zowel storingstechnicus als productspecialist en je weet als geen ander hoe onze producten eruit zien en welke oplossingen er zijn om storingen zo snel mogelijk te verhelpen. In samenwerking met het team verleen je de gewenste kwaliteit en service aan de klant.

Meer weten


Commerciële Binnendienst Medewerker a.i.

Als Commerciële Binnendienst medewerker ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten. Je levert ondersteuning aan de buitendienstmedewerkers en draagt zorg voor het opstellen en uitwerken van offertes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie van het salesproces. Daarnaast weet je als geen ander hoe het proces eruit ziet en hoe je in samenwerking met het team kwaliteit levert. 

Meer weten

Voor meer informatie en open sollicitaties

Neem contact met ons op

Voor al je vragen omtrent werken bij Viessmann Nederland

E-mail verzenden