Word jij ook lid van de Viessmann-familie?

Welkom bij Viessmann.

Op deze pagina leer je ons alvast een beetje kennen, gaan we elkaar binnenkort ook live ontmoeten?

Werken bij Viessmann betekent werken in een leuk, informeel en innovatief team, in een groeimarkt die voorlopig zijn piek niet heeft bereikt. 

Werken bij Viessmann betekent ook: het goede doen, bezig zijn met volgende generaties en duurzame en energiezuinige oplossingen bedenken.

Duurzame pionier

Waarschijnlijk wist je dit niet, maar meer dan 40 jaar geleden al, brachten we onze eerste warmtepomp op de markt. Echt pionieren was dat toen nog. Inmiddels staan onze warmtepompen bekend als een van de besten op de Europese markt. 

Dat wil overigens niet zeggen dat we zijn gestopt met pionieren. Als familiebedrijf zit het in ons DNA om bezig te zijn met volgende generaties, met goede resultaten op de langere termijn.

Grote betrokkenheid bij elkaar

We hebben een goede naam en daar zijn we trots op. Misschien is het de Duitse degelijkheid die we meekregen van onze Duitse moeder, wij geloven vooral in de grote familie van medewerkers die we wereldwijd zijn. 

We zijn betrokken bij elkaar, bij onze klanten, bij onze partners. Gezamenlijk komen we immers tot de beste innovaties. We voelen ons ook verantwoordelijk. Voor elkaar, de projecten van onze klanten en de beloftes die we samen doen. 

Informeel en innovatief

Dat werkt prettig en geeft een goed gevoel. Bovendien leidt het continu tot innovaties. Zo ontstond bijvoorbeeld de Vitocal, de allereerste superstille warmtepomp. En zo ontstond het moderne design van onze producten. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat ;-)

Voel jij je aangetrokken tot dit verhaal? Wil je meehelpen om de wereld duurzamer en energiezuiniger te maken? 

Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar jobs@viessmann.nl.

Voor meer informatie en open sollicitaties

Neem contact met ons op

Voor al je vragen omtrent werken bij Viessmann Nederland

E-mail verzenden

Maak alvast kennis met Viessmann familie-leden

Marius de Vries

"Op zoek naar een uitdagende baan? Bij Viessmann zit je goed!"

Lees meer

Patrick Stuut

"We werken als één team en groeien hard in Nederland."

Lees meer