Van harte welkom bij Viessmann

Met tal van uitstekende productontwikkelingen en probleemoplossingen is Viessmann de technologische gangmaker en voortrekker van de verwarmingssector geworden. Onze ontwikkelingen gelden als mijlpalen in de verwarmingstechniek.

Als toonaangevende onderneming op het vlak van verwarmingstechniek, die uitblinkt in duurzaamheid, bieden wij onze klanten innovatieve producten die overtuigen door hun topkwaliteit, energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en lange levensduur. Wij leveren reeds tientallen jaren lang warmtepompen en zonnesystemen, maar ook zeer emissiearme verwarmingssystemen voor olie, gas en hernieuwbare grondstoffen. Maar wij rusten niet op onze lauweren. Wij willen nog meer bereiken en ook in de toekomst de normen bepalen. Dat is het doel van onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.

Als familiebedrijf volgen wij een op de lange termijn gerichte en duidelijk omschreven ondernemingsstrategie. Wij nemen onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid op. Onze medewerkers denken en handelen klantgericht en met een open instelling. Vertrouwen, betrouwbaarheid en flexibiliteit typeren de samenwerking. Daarom bevorderen wij hun individuele sterke punten, doelen en talenten.

Grijp de kansen die Viessmann u biedt. Wij kijken naar u uit.

Vacatures

Servicecoördinator (m/v)

Als servicecoördinator  ben jij samen met je collega's van ons Customer Service Team het eerste aanspreekpunt voor de installateur. Naast de telefonische ondersteuning bij het verhelpen van storingen en benodigde onderdelen, zorg je voor een juiste en tijdige afhandeling van de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. meer weten, klik hier 

Servicetechnicus (m/v)

Als Servicetechnicus bij Viessmann ben je de verbinding tussen fabrikant en installateur en sta je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar waar de installateur vastloopt bij storingen kan hij een beroep doen op jou kennis en deskundigheid en bied jij ondersteuning in woord en daad. Bij technische vragen tijdens de bij de uitvoering van Service werkzaamheden ben jij een waardig gesprekspartner voor Installateur en/of eindgebruiker, Waarbij de Focus zal komen te liggen op onze duurzame producten, zoals de Viessmann warmtepompen en hybride systemen. meer weten, klik hier 

 

 


Voor meer informatie en open sollicitaties

Neem contact met ons op

Voor al je vragen omtrent werken bij Viessmann Nederland

E-mail verzenden