Van harte welkom bij Viessmann

Met tal van uitstekende productontwikkelingen en probleemoplossingen is Viessmann de technologische gangmaker en voortrekker van de verwarmingssector geworden. Onze ontwikkelingen gelden als mijlpalen in de verwarmingstechniek.

Als toonaangevende onderneming op het vlak van verwarmingstechniek, die uitblinkt in duurzaamheid, bieden wij onze klanten innovatieve producten die overtuigen door hun topkwaliteit, energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en lange levensduur. Wij leveren reeds tientallen jaren lang warmtepompen en zonnesystemen, maar ook zeer emissiearme verwarmingssystemen voor olie, gas en hernieuwbare grondstoffen. Maar wij rusten niet op onze lauweren. Wij willen nog meer bereiken en ook in de toekomst de normen bepalen. Dat is het doel van onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.

Als familiebedrijf volgen wij een op de lange termijn gerichte en duidelijk omschreven ondernemingsstrategie. Wij nemen onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid op. Onze medewerkers denken en handelen klantgericht en met een open instelling. Vertrouwen, betrouwbaarheid en flexibiliteit typeren de samenwerking. Daarom bevorderen wij hun individuele sterke punten, doelen en talenten.

Grijp de kansen die Viessmann u biedt. Wij kijken naar u uit.

Vacatures

Open sollicitatie (diverse functies)

Viessmann Nederland B.V. is aan het groeien. Ter uitbreiding van onze organisatie zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers in verschillende functies. Kan jij een bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van Viessmann Nederland? Stuur een open sollicitatie met je CV en we nemen contact met je op. 

Voor meer informatie en open sollicitaties

Neem contact met ons op

Voor al je vragen omtrent werken bij Viessmann Nederland

E-mail verzenden