Marius de Vries: Accountmanager

"Op zoek naar een uitdagende baan? Bij Viessmann zit je goed!"

Marius de Vries is accountmanager binnen de residentiële markt. Hij dacht bij een echte 'corporate' te solliciteren toen hij 2 jaar geleden voor het eerst bij Viessmann op gesprek kwam. Niets bleek minder waar.

"We zijn weliswaar onderdeel van een wereldwijd concern, maar in Nederland zijn we nog volop in ontwikkeling. Het leuke daaraan is dat we niet alleen sterk groeien, je krijgt als individu ook de mogelijkheid een wezenlijke rol te spelen in de opbouw van de organisatie."

Inzet, flexibiliteit en creativiteit

"De fase waarin wij zitten brengt veel dynamiek met zich mee. Er zijn dagen dat ik door heel het land rij en onze klanten en partners bezoek. Andere dagen ondersteun ik mijn collega's van de binnendienst, de logistiek en de technische ondersteuning. De groei die we doormaken vraagt absoluut om inzet, flexibiliteit en creativiteit. En geen dag is hetzelfde."

Samen werken aan groei

"In onze zoektocht naar nieuwe collega's zoeken we naar echte aanpakkers, mensen die van een uitdaging houden, initiatief nemen en uit hun comfortzone durven stappen. Mensen die ergens hun tanden in zetten en met ons aan de groei van de organisatie willen werken."

"Kom je bij ons werken dan vind je hier uitdaging, afwisseling, veel doorontwikkelingsmogelijkheden en hecht teamwork. En je wordt goed beloond voor je werk."