Sportsponsoring bij Viessmann

Viessmann heeft een lange traditie in sportsponsoring. Zo is het familiebedrijf al meer dan 25 jaar betrokken bij wintersporten. Dit is gestart met rodelen, waarbij racers sleëen op kunstmatige banen met steile hellingen en dalingen. Viessmann is een integraal onderdeel geworden van meerdere wintersportdisciplines, met in het bijzonder schansspringen en biatlon. Sinds 2018 behoort ook voetbal bij de sporten die wij sponsoren.

 

Viessmann en FC Bayern - Uitbreiding van het partnership

De sponsoring van de Duitse recordkampioen FC Bayern München is een belangrijk deel van Viessmann's betrokkenheid in sport. Dit internationale partnership van twee globale merken, beide marktleiders in hun industrie, werd gestart in 2018 in China toen Viessmann de officiële regionale partner werd van FC Bayern. Daarna heeft Viessmann zijn betrokkenheid in 2021 verruimd naar de Zuidoost-Aziatische regio.

FC Bayern München en Viessmann

Nu is Viessmann officiële klimaatpartner geworden van FC Bayern München in Europa meer concreet wat betreft: verwarming, air conditioning, verkoeling en ventilatietechnologie. Deze uitbreiding omvat de volgende landen: Rusland, Polen, Spanje, Frankrijk en Benelux.

Voetbal is een passie over de hele wereld en mensen zijn steeds meer bewust van het belang om de klimaatdoelstellingen op wereldwijdniveau aan te pakken. Het doel van dit partnership is om duurzame technieken en toepassing ervan te promoten. Duurzaamheid vormt de kern van de Viessmann doelstelling: "Wij creëren leefruimten voor toekomstige generaties".


Video

Om de video te starten klikt u op de afspeelknop. Houd er rekening mee dat door het oproepen van de video, gegevens worden verzonden naar YouTube. Raadpleeg onze gegevensbeschermingsverklaring voor meer informatie.

The Signing
The Signing