Warm- en heetwaterketels voor de industrie

Zuinige en toekomstgerichte warmteproductie gegarandeerd

U wilt dat uw verwarmingsinstallatie in uw bedrijfscomplex warmte levert, energiezuinig werkt, weinig emissies uitstoot én bedrijfszeker is. Dergelijke eisen vragen om deskundig advies, een uitgebreide service en een installatie die een zuinige en toekomstgerichte warmteproductie garandeert.

Wij hebben wat u zoekt.

Duitse degelijkheid

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee en draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing.

Onze ketels hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk en leveren een hoog rendement. En natuurlijk zijn ze er in middelhoge en hoge vermogens.

Verbinden met elk GBS 

Ook goed om te weten: u kunt onze warm- en heetwaterketels verbinden met elk merk gebouwbeheersysteem. Dat gebeurt eenvoudig met behulp van Vitogate, onze regelaar die communiceert via Modbus of het Bacnet protocol en die we standaard bij elke warm- en heetwaterketel meeleveren.

Maximale energiebesparing

We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor de beste totaaloplossing. Het resultaat: maximale bedrijfszekerheid en maximale energiebesparing.

Wilt u advies voor uw gebouw?