Warmwaterketels van Viessmann: altijd maatwerk

Toptechnologie voor uw bedrijfsgebouw of wooncomplex

U wilt dat uw verwarmingsinstallatie in uw bedrijfsgebouw of wooncomplex warmte levert, energiezuinig werkt, weinig emissies uitstoot én bedrijfszeker is. Dergelijke eisen vragen om deskundig advies, een uitgebreide service en een installatie die een zuinige en toekomstgerichte warmteproductie garandeert. Wij hebben wat u zoekt.

Maatwerkoplossingen

Door de manier waarop we onze warmwaterketels maken en kunnen uitrusten, voldoen ze altijd maximaal aan uw individuele eisen en wensen. Wat u ook specifiek zoekt, wij hebben de oplossing. We bieden bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment toebehoren voor warmteterugwinning, warmteverdeling en drukhoudsystemen.

De voordelen van onze warmwaterketels Vitoplex 200 SX en Vitomax LW op een rij:

  • Verbranding met lage uitstoot van stikstofoxide.
  • Veilige afvoer van de warmte; eenvoudige hydraulische integratie.
  • Beperkte stralingsverliezen door optimale warmte-isolatie.
  • Vitocontrol-schakelkast voor alle regel- en stuurinrichtingen van de ketel.
  • Conform de Europese richtlijn inzake drukapparatuur 97/23/EG of de richtlijn inzake gastoestellen 90/396/EEG.

Totaalpakket

Ook goed om te weten: met een totaalpakket van stoomketels, HR gasketels, warmtepompen voor collectieve installaties, hybride warmtepompen voor collectieve installaties en zonnepanelen, vinden we voor uw industriële proces, bedrijfsgebouw of wooncomplex altijd de beste oplossing. We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor een optimale totaaloplossing. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of woongebouw?