Viessmann Apps

Het gebruik van mobiele apps op smartphones en tablets is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Viessmann biedt nuttige en gebruiksvriendelijke apps voor gebruikers van haar verwarmingstoestellen en aan servicebedrijven

ViCare App

De app ViCare biedt nieuwe mogelijkheden voor de online-regeling van uw verwarming. Via het bewust eenvoudig gehouden grafisch paneel van ViCare kan uw verwarming volledig intuïtief bediend worden.

Automatisch energie besparen

Het systeem is ontworpen om één verwarmingscircuit te regelen. Met een veegbeweging wordt de gewenste kamertemperatuur gekozen en met uw vingertoppen schakelt u tussen Normale en Party-modus ("heel lang warm").

Wanneer u de woning verlaat ("Onderweg"), volstaat eveneens een commando om de verwarmingsinstallatie op een lagere temperatuur te zetten en zo energie te besparen. Wie voor iedere dag verschillende in- en uitschakeltijden wil programmeren, zal de assistentiefunctie beslist weten te waarderen.

In een afzonderlijk deel van het startscherm worden verder nog talrijke energiebesparende tips vermeld.

Apps_Vicare-App.png


Vitoguide-Device-App-XL.png

ViGuide - de digitale versie voor de servicefirma

Deze app biedt installatie- en servicebedrijven centraal toegang tot de softwarewereld van Viessmann. Dankzij de nieuwe, bijzonder overzichtelijke weergave van ViGuide hebt u voortaan steeds zicht op de status van de door u beheerde installaties en beschikt u te allen tijde over de actuele werkingsgegevens. U krijgt stoormeldingen in real-time te zien en kunt meteen nagaan of bepaalde reserveonderdelen beschikbaar zijn, waarna u de gewenste onderdelen direct online kunt bestellen.

Via geautomatiseerde meldingen wordt u op de hoogte gehouden en kunt u direct reageren, ook indien de app niet actief is. Hierdoor worden serviceprocedures korter, gaan bedrijfskosten omlaag, kunt u eindgebruikers een professionele dienstverlening garanderen en verstevigt u de relatie met hen.

Onderdelen App

De reserveonderdelen-app biedt installateurs snel en eenvoudig ondersteuning tijdens een service ter plaatse aan de verwarmingsinstallatie van de eindgebruiker. Daarnaast biedt de app voor servicebedrijven de mogelijkheid inbedrijfstellingen en garantie-/onderhoudsingrepen te registreren met geotagging. Nuttig zijn ook:

  • Barcode-scan van de betreffende producten en reserveonderdelen (ook off-line)
  • Controle van de beschikbaarheid van reserveonderdelen met kaartfunctie
  • Bestelling van reserveonderdelen
  • Ondersteuning van inbedrijfstellingen en onderhoudsingrepen
Apps_ET-App.png