Alle componenten op elkaar afgestemd: systeemtechniek

"Het geheel is meer dan de som van de delen." In navolging van dit principe biedt Viessmann niet enkel afzonderlijke verwarmingsonderdelen aan die alle vereisten met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie voldoen.

Alle producten zijn deel van een volledig systeem waarin alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn en precies bij elkaar passen. Enkel het samenspel tussen alle systeemonderdelen biedt het vermogenspotentieel van een innovatieve toptechnologie.

De systeemtechniek van Viessmann omvat alle onderdelen voor een betrouwbaar en zuinig verwarmingssysteem. Van de Vitotronic-regeling met draadloze afstandsbediening over de Vitocell warmwaterboilers met hoog vermogen voor een optimaal warmwatercomfort tot hoogwaardige zonnesystemen voor een kostenbesparende verwarmingsondersteuning.

Eénvormige regeling van 1,5 tot 2000 kW

Door de steeds hogere eisen die aan efficiënte, multivalente en gebruiksvriendelijke verwarmingssystemen gesteld worden, wordt de regeling ervan steeds belangrijker. Daarom biedt Viessmann met de Vitotronic 200/300 een éénvormig gamma regelingen voor alle kleine ketels, wandketels, middelgrote ketels en warmtepompen.

Menugestuurde bediening

De menugestuurde bediening is eenvoudig en intuïtief dankzij de standaard bedieningselementen, een groot, verlicht grafisch display met tekstweergave, een contrastrijk zwart-witscherm en een contextgebonden helpfunctie (toets ?). Speciale functies zoals stooklijnen, zonnerendement en schakeltijden worden grafisch weergegeven.

Vitodens300-W_1397-9_A4.indd
vitotronic-200-regelung.png

5" touchscreen met kleurendisplay van de Vitotronic 200 (HO2B)

De beproefde digitale regeling Vitotronic 200 wordt aangevuld met extra functies voor de Vitodens-toestellen uit de reeks 200.  Wat vooral opvalt, is het 5" grote touchscreen met kleurendisplay.

Afstandsbedieningen

De afstandsbedieningen van het nieuwe gamma Vitotronic-regelingen zijn dankzij hun aantrekkelijke vormgeving en witte hoogglansbehuizing bijzonder geschikt voor gebruik in de woonkamer.

Ze kunnen gemakkelijk en intuïtief bediend worden door de duidelijke bedieningsfilosofie van de nieuwe Vitotronic en geven u te allen tijde snel een overzicht van uw verwarmingsinstallatie.

fernbedienungen.jpg

Viessmann Apps

Het gebruik van de smartphone en apps is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Viessmann biedt zijn installateurs alsmede de eindgebruikers van Viessmann verwarmingstechniek een brede waaier van nuttige programma's aan.

 

vitotrol-app.jpg

Boilers
 

In het Vitocell boilerprogramma vindt u de warmwaterboiler die perfect aan uw behoeften beantwoordt. Afhankelijk van de warmwaterbehoefte en de installatiemogelijkheden kunt u kiezen voor een naast- of ondergeplaatst toestel.

Hygiënische sanitair watervoorziening

De binnenwanden van de warmwaterboiler zijn bepalend voor de hygiëne van de sanitair waterverwarming. Viessmann doet hiervoor een beroep op kwaliteitsmaterialen: Voor de productgroep Vitocell 100 op de Ceraprotect-emaillering, die blijvende bescherming biedt tegen corrosie en voor de productgroep Vitocell 300 op roestvast staal dat beantwoordt aan de hoogste hygiënevereisten.
 

warmwasserspeicher.jpg
daten-kommunikation.jpg

Datacommunicatie

Of het nu gaat om vakantiehuizen, nutsgebouwen of grotere wooncomplexen: het TeleControl-programma van Viessmann biedt intelligente oplossingen voor datacommunicatie tussen verwarmings- en domoticasystemen.

En dat geldt voor alle beschikbare verwarmingssystemen: olie- of gascondensatieketels, middelgrote en grote ketels op olie of gas, thermische zonnesystemen, pelletketels en warmtepompen.
Zonnewarmte en fotovoltaïsche systemen

Maak gebruik van de gratis energie van de zon: ontdek alles over onze zonnesystemen voor sanitair waterverwarming, verwarmingsondersteuning en stroomopwekking.

solaranlage.jpg
waermetauscher.jpg

Warmtewisselaars