Zonnepanelen van Duitse makelij: zeer hoge kwaliteit

Zelf elektriciteit opwekken? Kies voor zonnepanelen van Viessmann. Onze kwaliteit is zo hoog, wij durven het makkelijk aan om lange garanties te geven. 

Net als zonnecollectoren liggen zonnepanelen op uw dak. Zonnepanelen worden ook wel PV panelen genoemd. PV is de afkorting van ‘Photo Voltaic’. ‘Photo’ staat hier voor licht en ‘voltaic’ staat hier voor stroom. PV panelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. 

Waarom een Viessmann

Doordat we naast zonnepanelen ook warmtepompen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Ook goed om te weten: zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee, zijn superstil en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat.

Meer dan 40 jaar geleden al, brachten we onze eerste warmtepomp op de markt. Echt pionieren was dat toen nog. Inmiddels staan onze duurzame oplossingen bekend als een van de besten op de internationale markt. 

Minder CO2-uitstoot, lagere energierekening

Met zonnepanelen van Viessmann beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot en verlaagt u uw energierekening. 

Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huis. 

Zonnepanelen kiezen?

Zonnepanelen stroom van de zon

Zelf elektriciteit opwekken? Kies voor zonnepanelen van Viessmann. Onze kwaliteit is zo hoog, wij durven het makkelijk aan om lange garanties te geven...

>Lees meer over de Viessmann zonnepanelen