Zonnepanelen voor commerciële toepassingen

Duitse toptechnologie met een maximale opbrengst

Energiekosten zijn een grote kostenpost voor uw bedrijf. Verlaag daarom uw energierekening door zelf elektriciteit op te wekken met de Zonnepanelen van Viessmann. Onze kwaliteit is zo hoog, wij durven het makkelijk aan om lange garanties te geven. 

Waarom Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. En doordat we naast zonnepanelen ook warmtepompen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers leveren, hebben we voor ieder woon- of bedrijfsgebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

25 jaar vermogensgarantie

Onze Vitovolt 300 - zonnepanelen bijvoorbeeld, zijn voorzien van een zwart geanodiseerd frame en zeer donkere monokristallijne cellen voor een maximale opbrengst. De modules zijn geschikt voor toepassing op een- en meergezinswoningen en bedrijfs- en fabrieksdaken.

Met Vitovolt 300 - zonnepanelen bent u verzekert van:

  • Technologie met een maximale opbrengst
  • 25 jaar vermogensgarantie
  • Strenge selectieprocedure voor de cellen voor een hoogwaardige aanblik
  • Weersbestendige uitvoering voor betrouwbare werking
  • Niet-reflecterend glas voor hoge opbrengsten

Minder CO2-uitstoot, lagere energierekening

Met PV panelen van Viessmann beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot en verlaagt u uw energierekening. 

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of woongebouw?


Zonnepanelen icon-solar.png

Energiekosten zijn een grote kostenpost voor uw bedrijf. Verlaag uw energierekening door zelf elektriciteit op te wekken. Lees hier meer over onze zonnepanelen.

> Lees meer over de zonnepanelen van Viessmann