Zonnepanelen voor de collectieve woningbouw

Duitse toptechnologie met een maximale opbrengst

Energiekosten zijn een grote kostenpost voor woningen en appartementen. Verlaag daarom uw energierekening door zelf elektriciteit op te wekken onze zonnepanelen voor de industrie. Onze kwaliteit is zo hoog, wij durven het makkelijk aan om lange garanties te geven. 

25 jaar vermogensgarantie

Op onze Vitovolt 300 - zonnepanelen bijvoorbeeld, krijgt u 25 jaar vermogensgarantie. Deze Zonnepanelen zijn voorzien van een zwart geanodiseerd frame en zeer donkere monokristallijne cellen voor een maximale opbrengst. De modules zijn zeer geschikt voor toepassing op bedrijfs- en fabrieksdaken.

Met Vitovolt 300 - zonnepanelen bent u verzekert van:

  • Technologie met een maximale opbrengst
  • 25 jaar vermogensgarantie
  • Strenge selectieprocedure voor de cellen voor een hoogwaardige aanblik
  • Weersbestendige uitvoering voor betrouwbare werkin
  • gNiet-reflecterend glas voor hoge opbrengsten

Waarom Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. En doordat we naast Zonnepanelen ook warmtepompen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers leveren, hebben we voor ieder bedrijfs- of fabrieksgebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Minder CO2-uitstoot, lagere energierekening

Met Zonnepanelen van Viessmann beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot en verlaagt u uw energierekening. 

Wilt u advies voor uw woningebouw?