Warmtepompen, cv-ketels en PV panelen van Duitse kwaliteit

Eigenlijk koopt u 'm voor de kinderen 

Heeft u ‘gewoon’ een nieuwe ketel nodig, wilt u verduurzamen, zelf energie opwekken of de waarde van uw huis verhogen? Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag. 

Met een totaalpakket van warmtepompen, PV panelen, zonnecollectoren, gasketels en boilers hebben we voor elk van uw vragen een oplossing. En zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten is dat altijd een oplossing van zeer hoge kwaliteit. Eigenlijk koopt u een Viessmann nooit voor uzelf, u koopt ‘m voor de kinderen. Een Viessmann gaat namelijk lang mee én draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing.

Oplossingen voor bestaande bouw

Bent u aan een nieuwe cv-ketel toe, dan kunt u ervoor kiezen uw oude cv-ketel te vervangen door een warmtepomp. Uw huis heeft dan geen gasaansluiting meer nodig. Is een warmtepomp nog een stap te ver of te kostbaar, dan kunt u kiezen voor een energiezuinige cv-ketel of een hybride oplossing tussen een warmtepomp en een cv-ketel in. U bespaart dan wel gas, maar stapt nog niet helemaal over op gasloos. Bekijk hier ook meer informatie over onze PV panelen en zonneboilers.

Oplossingen voor nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht of gaat u zelf nieuw bouwen, dan wilt u uw huis waarschijnlijk sowieso gasloos verwarmen en koelen. Onze warmtepompen staan bekend als een van de besten op de internationale markt. 40 jaar geleden al, brachten wij onze eerste warmtepomp op de markt. We hebben dus wel wat ervaring. Onze warmtepompen zijn bovendien superstil en hebben een mooi, modern design. Ook zelf je energie opwekken? Bekijk hier meer informatie over onze PV panelen en zonneboilers.

Uw huis verder verduurzamen?

Vind een installateur

Onze partners helpen u graag met een vrijblijvend advies.

Ik zoek een product voor de productie van , dat werkt op .