Efficiënt energie besparen

Energie-modernisering loont. Terwijl uw geld op een spaarboekje nauwelijks nog iets opbrengt, werpt een investering in een nieuwe verwarming onmiddellijk vruchten af. Terwijl de energiekosten stijgen, verbruikt u veel minder, wat u meteen zult merken op uw afrekening. Bovendien verhoogt de energierenovatie de waarde van uw onroerend goed.

In de energiebesparingsgids verneemt u hoe u er het best in slaagt uw energiekosten op lange termijn te verlagen. Het tijdschrift 'Capital' bevestigde reeds eind 2011 dat een vernieuwing van uw verwarming onmiddellijk rendeert. Op het online-platform 'Samen voor duurzaamheid' vindt u meer informatie over duurzaam bouwen en renoveren.

Wanneer meteen een modelberekening wilt maken voor uw woning/huis, kunt u gebruikmaken van onze energiebesparingstest voor gebouwen. Deze laat zien wat mogelijk is. Aarzel ook niet u te laten adviseren door een partner van Viessmann. Dankzij het uitstekende advies van de installateur kunt u ook interessante subsidies aanvragen die uw kosten nog meer verlagen.


Informeren

Energiebesparingsgids

Alle informatie voor de eindverbruiker in één brochure. Hier vindt u belangrijke tips voor renovatie. Om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk zo veel mogelijk bespaart en ook nog iets voor het milieu doet.

Download (PDF 2 MB)
Sonderdruck_Capital-426x240.jpg

Gedrukte versie Capital

Reeds in december 2011 belichtte Capital in een artikel "Denken en dromen" in detail de voordelen van een renovatie van de verwarmingsinstallatie. Volgens DEKRA kan met een nieuwe verwarming 25 % worden bespaard op energie.

Uitvoeren

Deskundig advies aanvragen

Vraag hier individueel, gratis en vrijblijvend advies aan van een installateur. Hij kan u laten zien hoe u efficiënt energie kunt besparen.

Online aanvraag

Lokale installateur

Advies, verkoop, installatie en service lopen uitsluitend via Viessmann-installateurs, die regelmatig door ons worden opgeleid en met onze producten vertrouwd zijn.

Onlineaanvraag