Adviesmogelijkheden en dienstverlening

Energie-modernisering loont. Terwijl uw geld op een spaarboekje nauwelijks nog iets opbrengt, werpt een investering in een nieuwe verwarming onmiddellijk vruchten af. Terwijl de energiekosten stijgen, verbruikt u veel minder, wat u meteen zult merken op uw afrekening. Bovendien verhoogt de energierenovatie de waarde van uw onroerend goed.

In de energiebesparingsgids verneemt u hoe u er het best in slaagt uw energiekosten op lange termijn te verlagen. Het tijdschrift 'Capital' bevestigde reeds eind 2011 dat een vernieuwing van uw verwarming onmiddellijk rendeert. Op het online-platform 'Samen voor duurzaamheid' vindt u meer informatie over duurzaam bouwen en renoveren.

Wanneer meteen een modelberekening wilt maken voor uw woning/huis, kunt u gebruikmaken van onze energiebesparingstest voor gebouwen. Deze laat zien wat mogelijk is. Aarzel ook niet u te laten adviseren door een partner van Viessmann. Dankzij het uitstekende advies van de installateur kunt u ook interessante subsidies aanvragen die uw kosten nog meer verlagen.


Uitvoeren

Deskundig advies aanvragen

Vraag hier individueel, gratis en vrijblijvend advies aan van een installateur. Hij kan u laten zien hoe u efficiënt energie kunt besparen.

Online aanvraag

Lokale installateur

Advies, verkoop, installatie en service lopen uitsluitend via Viessmann-installateurs, die regelmatig door ons worden opgeleid en met onze producten vertrouwd zijn.

Onlineaanvraag