Warmtepompen, HR-ketels en zonnepanelen van Viessmann 

U staat voor de grote opgave om een groot deel van uw bezit te renoveren en verduurzamen en nieuwe woningen te realiseren voor doelgroepen die het moeilijk hebben op de woningmarkt. 

Oplossingen om uw complete bezit - bestaand en nieuw – energiezuiniger en duurzamer te maken zijn er genoeg. Maar welke oplossing is voor uw opgave het meest geschikt? Hoe houdt u grip op uw budget en de Total Cost of Ownership, hoe (ver)bouwt u BENG-proof en hoe zorgt u voor de benodigde labelstappen?

Alles in één

Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag. Met een totaalpakket van warmtepompenzonnepanelen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers kunnen we u de totaaloplossing leveren die u zoekt. 

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Een Viessmann gaat lang mee, draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing én zorgt voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

Kiest u voor gasloos of een tussenstap? 

Bij nieuwbouw gaat u ongetwijfeld voor een gasloze oplossing. Wij hebben verschillende keuzes voor collectieve systemen, waarmee u de woningen gasloos maakt. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp in combinatie met PV panelen en een zonneboiler.

Bij bestaande bouw kiest u voor een nieuwe installatie als de cv-ketels aan vervanging toe zijn. Dan is een warmtepomp natuurlijk een optie, maar als een warmtepomp nog een stap te ver is of een te grote investering, dan kunt u kiezen u voor een energiezuinige cv-ketel of een hybride oplossing tussen een warmtepomp en een cv-ketel in. U bespaart dan wel gas, maar stapt nog niet helemaal over op gasloos. Bekijk hier ook meer informatie over onze PV panelen en zonneboilers.

Superstille warmtepomp, mooi design

U wist dit waarschijnlijk niet, maar wij brachten onze eerste warmtepomp al meer dan 40 jaar geleden op de markt. Echt pionieren was dat toen nog. Inmiddels staan onze warmtepompen bekend als een van de besten op de Europese markt. 

We geloven in samenwerking en voelen ons verantwoordelijk voor uw project en de beloftes die wij samen met u doen. Door die samenwerking ontstaan ook continu nieuwe producten en diensten. Zoals de Vitocal, de allereerste superstille warmtepomp, en het moderne design van onze producten. 

Wilt u advies over de toe te passen oplossingen bij bestaande bouw of nieuwbouw? Onze adviseurs helpen u graag.

Contact met een adviseur?


Top Links

Hier vindt u links naar onderwerpen die voor uw interessant kunnen zijn.

Productassortiment voor de woningbouw

Producten ook voor de meergezinswoning

volgende

Brochure downloaden

Download hier de gratis brochures

volgende
Bedienungsanleitungen.jpg

Bedieningshandleidingen downloaden

Databank voor bedieningshandleidingen in PDF-formaat