Kom in actie voor ons klimaat - samen kunnen we de energietransitie waarmaken

We willen met jou samenwerken om de energietransitie in te zetten en je te helpen zelf over te stappen op hernieuwbare energie. Ontdek hoe je kan profiteren van de onbeperkte energie van de zon en de warmte die gratis aan omgeving kan onttrokken worden. Innovatieve oplossingen van Viessmann maken het je gemakkelijker om over te schakelen. Je kan daarbij veel opsteken van andere projecten waarbij met succes de overstap werd gemaakt .

Viessmann is partner van de Verenigde Naties (SDG Development Group)

Om nog meer mensen te informeren en motiveren, naamt Viessmann deel aan de campagne "Unite to act" als partner van de United Nations Sustainable Development Group: #ActForSDGs.

Tips om optimaal te profiteren van jouw overstap naar hernieuwbare energiebronnen

Lees onze gidsen en ontdek welke oplossingen je  kunnen helpen bij de overstap. Je vindt nuttige informatie over de voordelen en mogelijkheden van de overstap naar hernieuwbare energiebronnen, inclusief tips over aankoop en premies.

Oplossingen van Viessmann voor jouw eigen energietransitie

De overstap naar een duurzamer energiesysteem nu gemakkelijker dan ooit. Met een brede waaier aan innovatieve producten en diensten van Viessmann kan je jouw bijdragen leveren aan de energietransitie en tegelijk je energiekosten verlagen.

Dankzij de intelligente sturingen en connectiviteit bieden we totaaloplossingen die de overstap naar hernieuwbare energie in jouw woning eenvoudiger maken en de maximaal efficient zijn. Hieronder vind meer over de componenten zie deel uitmaken van zo'n totaalsysteem.